Να στείλετε μήνυμα

Co. μηχανημάτων ακρίβειας -τρόπων Zhejiang, ΕΠΕ

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Zhejiang In-way Precision Machinery Co., Ltd

Zhejiang In-way Precision Machinery Co., Ltd

1 2
Zhejiang In-way Precision Machinery Co., Ltd Zhejiang In-way Precision Machinery Co., Ltd
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εισαγωγέα
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : INWAY
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~120
Ετήσιες πωλήσεις : 6500,000-7500,000
Ιδρύθηκε Έτος : 2012
Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Εισαγωγή

 

Μηχανήματα ακρίβειας Inway Zhejiang που ιδρύονται το 2019 ως επαγγελματική επιχειρησιακή επιχείρηση για όλα τα είδη oilless ρουλεμάν. Υψηλός μας - τα ποιοτικά προϊόντα χρησιμοποιούνται ευρέως στα μηχανήματα μεταλλείας, τα σκάφη, τα χαλυβουργεία, τα μηχανήματα συντήρησης νερού, τον εξοπλισμό υδρενέργειας, το μεταλλουργικό εξοπλισμό μεταλλείας, τα βαριά μηχανήματα, τα μηχανήματα εφαρμοσμένης μηχανικής και άλλους τομείς. Η ποιότητα είναι το ίδρυμα της ανάπτυξης της επιχείρησης. Το Inway έχει αυστηρά τον ποιοτικό έλεγχο για τα όλα προϊόντα μας. Για να είναι ο εμπιστευμένος συνεργάτης και να παράσχει την καλύτερη ποιότητα είναι συνεχώς οι αποστολές μας. Είμαστε πρόθυμοι να εργαστούμε μαζί με τους νέους και παλαιούς πελάτες για να δημιουργήσουμε τα μεγαλύτερα οικονομικά οφέλη για τους πελάτες μας.

 

Εξυπηρέτηση πελατών και ικανοποίηση

 

Ιδρυμένος το 2019 ως επαγγελματικός κατασκευαστής του oilless υλικού και των τμημάτων σειράς, ο -τρόπος έχει εστιάσει συνεχώς στην παροχή των πελατών τα υψηλότερα ποιοτικά μέρη και των υπηρεσιών. Η δέσμευσή μας για τη εξυπηρέτηση πελατών, τη ικανοποίηση πελατών, τη συνεχή βελτίωση και την υπέρβαση των προσδοκιών παραμένει στον πυρήνα της ποιοτικής διαχείρισής μας.
 

Η ποιοτική διαχείριση περιλαμβάνει αλλά δεν περιορίζεται σε:

 • Ένα εγχειρίδιο ποιοτικής πολιτικής
 • Μια ποιοτική επίσημη έκθεση πολιτικής
 • Εσωτερικοί ποιοτικοί λογιστικοί έλεγχοι
 • Καθορισμένα KPI
 • Διορθωτικά σχέδια δράσης
 • Καθορισμένες διαδικασίες
 • Διοικητική συμμετοχή σε κάθε άποψη της ποιότητας
 • Συνεδριάσεις της διοικητικής αναθεώρησης που εξετάζουν την ποιότητα και τη συνεχή βελτίωση
  Ανάλυση κινδύνου
 • Όλες οι απαιτήσεις του ISO 9001 εφαρμόσιμου στην αύξηση QMS

Κατά τη γνώμη μας ότι ένα επίσημο κομμάτι χαρτί, που αγοράζεται με την πρόθεση της τεκμηρίωσης ενός ποιοτικού συστήματος διαχείρισης, θα πρόσθετε αδικαιολόγητα στο κόστος μας επιχειρήσεις και δεν θα παρείχε την αξία σε μας ή τους πελάτες μας. Συγχρόνως, παραμένουμε ανώτατα στη φροντίδα σας, ο πελάτης μας. Παρακαλώ συνεχώς αξιολογήστε την απόδοσή μας, αισθανθείτε πάντα ελεύθερος να επισκεφτεί τη δυνατότητά μας και το υπόλοιπο βεβαίωσε ότι η ποιότητα παραμένει στον πυρήνα όλων που.

 

 

Το πλεονέκτημα του -τρόπου

Παρέχοντας τα προϊόντα χρειάζεστε πότε τα χρειάζεστε είστε κρίσιμοι για την επιτυχία μας. Αλλά είναι το πεπειραμένο προσωπικό μας, υπηρεσία και υποστήριξη που χτίζει την πρόσθετη αξία στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.


Υπηρεσίες

 • Πεπειραμένη βοήθεια πελατών προσπαθούμε να είμαστε ο εκτιμημένος συνεργάτης σας από την κατοχή του πεπειραμένου προσωπικού διαθέσιμου με ατελές τηλέφωνο, fax, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και Ιστό.
 • Σχέδισσα παράδοση για να κρατήσουμε τις δαπάνες καταλόγων σας χαμηλές, παραδίδουμε μόνο τι χρειάζεστε όταν το χρειάζεστε.
 • Ναυτιλία και τεκμηρίωση για να φωτίσουμε το φορτίο γραφικής εργασίας και να μειώσουμε τα έξοδα αποστολής, παγιώνουμε τις αποστολές και τα τιμολόγια και στέλνουμε τα έγγραφα που χρειάζεστε στον υπολογιστή γραφείου σας μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Προϊόντα

 • Το σωστό προϊόν η εμπειρία μας στην επιλογή προϊόντων βοηθά να εξασφαλίσει ότι διατάζετε το σωστό υλικό για να πάρετε την εργασία γίνοντη.
 • Εκτενής κατάλογος ανταποκρινόμαστε στις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας προϊόντων και παράδοσης από την κατοχή μιας μεγάλης επιλογής του καταλόγου διαθέσιμης για την άμεση παράδοση.
 • Τα ποιοτικά προϊόντα που αντιπροσωπεύουν τους καλύτερους κατασκευαστές στη βιομηχανία επιτρέπουν σε μας για να παρέχουν τα προϊόντα που προτιμάτε με χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Πείρα

 • Η λύση οι λύσεις -τρόπων απλοποιεί τις διαδικασίες και χαμηλώνει τις δαπάνες από αποτελεσματικά να διευκολύνει την υλική προμήθεια, το χειρισμό, την παράδοση (και εσωτερικός και διεθνής) και την πληρωμή.
 • Η κατάρτιση παίρνει τα περισσότερα από τα προϊόντα αγοράζετε και μαθαίνετε για τις νέες τεχνικές αποταμίευσης χρημάτων με την παρουσία των φιλοφρονητικών περιόδων άσκησης που προσφέρουμε.
 • Υπηρεσίες επισκευής σας βοηθάμε να πάρετε οι περισσότερες από την επένδυσή σας με την επισκευή μερικών στοιχείων με μέρος του κόστους νέου.
Στοιχεία επικοινωνίας
Zhejiang In-way Precision Machinery Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. bearing

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς